КАФЕДРА ПЕДАГОГІКИ ТА ОСВІТНЬОГО МЕНЕДЖМЕНТУ





ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОПИТУВАННЯ “ЦІННІСНІ ОРІЄНТИРИ УКРАЇНСЬКОГО СТУДЕНТСТВА”

17 квіт. 2021
У березні і квітні 2021 року здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки взяли участь у Всеукраїнському опитуванні “Ціннісні орієнтири українського студентства”.

Дослідження та опитування організовано Українською Асоціацією Викладачів та Дослідників Європейської Інтеграції в рамках проєкту Еразмус+ напряму ім. Жана Моне (620395-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-SUPPA) “ЄС-Східне партнерство: майбутні шляхи активізації спільних ініціатив академічних та громадянських спільнот в Україні»  спільно з Національним Еразмус+ офісом в Україні (проєкт ЄС). Координатор і організатор опитування і проведення фокус-групи - керівник Центру забезпечення якості освіти доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Н.В. Кузнєцова.

Опитування має на меті з’ясувати актуальний ціннісний клімат та виявити динаміку ціннісних трансформацій у середовищі українського студентства. Головним результатом дослідження буде розробка ефективної стратегії комунікації проєвропейських ціннісних орієнтацій українського студентства.

На першому етапі дослідження у березні всі здобувачі вищої освіти магістерського рівня взяли участь у анонімному опитуванні. 16 квітня 2021 року у проведенні фокус-групи взяли участь 9 студентів, зокрема, Голова студентського самоуправління Академії Арсеній Гаврилюк.

Участь у дослідженні викликала високу зацікавленість студентів, актуалізувала їх роздуми стосовно ціннісних вимірів сучасного життя. Результати опитування і проведення фокус-групи будуть використані при підготовці загального звіту щодо ціннісних орієнтацій українського студентства.

 





Новини


4 вер. 2024
Відійшла у засвіти Наталія Іванівна Рищак
3 вересня 2024 року після важкої хвороби на 46-му році життя відійшла у засвіти Наталія Іванівна Рищак, старший викладач кафедри педагогіки та освітнього менеджменту, кандидат педагогічних наук.

29 серп. 2024
Розширене засідання кафедри педагогіки та освітнього менеджменту
29 серпня 2024 р. відбулося розширене засідання кафедри педагогіки та освітнього менеджменту за участі науково-педагогічних працівників академії, які викладають у магістратурі та аспірантурі.

2 лип. 2024
ЗАХИСТ ДИСЕРТАЦІЇ НА ЗДОБУТТЯ НАУКОВОГО СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ
2 липня 2024 року у Комунальному закладі вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта / Педагогіка зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки Щур Вікторії Андріївни за темою: «Формування методичної компетентності майбутніх учителів початкових класів у педагогічному коледжі».

Всі новини